Топ мач за днес

Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Шампионска лига ми е един от любимите футболни формати не само в едропейско, но и световно естество. Говорим не само за класни двубои и сблъсъци, но и за атмосфера на стадионите и психо “атаки” по време на пресконференции на мениджърите.

Мачът, върху който ще конценрирам уменията и бетинг стратегиите си днес ще бъде Наполи и Пари Сен Жермен. Говорим за една война. Тук е исторически момента. Борбата и битките между Италия и Франция. Ще разделя мача на няколко аспекта. Вие сами преценете как и до колко да ми се доверите:

  • град Неапол – някой е чел за него, друг е бил, трети го свързват с мафията. Там всеки ъгъл, момче, човек, поглед, емоция и желание е футбол. Не говорим само за иконата – Диего Армандо Марадона. Футбола тук е религия, верую и смисъл за по-добър живот.
  • Стадион ” Сан Паоло” – един безумно луд стадион, който е в сърцата на всеки един неаполитанец още преди да проходи, проговори или осъзнае тази лудост.
  • Най-лесно е да ви кажа заложете на над 3 гола в мача и победа за Наполи. Това ще го направите Вие , след като дсъзнаете и притеглите през своето съзнание и призма. Атмосферата е такава, че няма как да на се получат много голове.
  • Ще разсея съмненията, аз съм фен на Лацио, но когато играе италиански тим го подкрепям. Естествено на първо място е България и Левски. А и да не забравяме какво се случва когато играем срещу французи. Никога не мога да забравя и името на Киню, който не свири две дузпи за България срещу Италия.


Желая Ви успех и един велик мач. Не казах нищо за ПСЖ, но ще спомена едно име и то няма да е на Неймар. Едисон Кавани – бивш играч на Наполи, който има хъс на хищник и вкарва много. Разбира се, че трябва да се внимава и за МБапе. Дербито ще е велико, сигурно и Марадона ще го гледа, защо не на живо и от “Сан Паоло”.
Palmsbet Sports Betting Bulgaria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *