Бетфеър Ревю

Бетфеър е един от най-реномираните букмейкъри в България и по света. Не е за пренебрегване факта, че те бяха едни от първите взели лиценз у нас чуждестранни заложни къщи.

Те са известни най-вече със спортната борса, която съм убедена, че е позната на всеки и почти няма човек, който да не е залагал на нея. В тази статия ще обхвана най-интересните моменти и причини да се регистрирате при тях.

Всеки е видял, че те дават 200 евро първоначален бонус за спорт, той се изразява в 20 евро безплатен залог на всеки 5-ти направен залог от 10 евро и  така е десет пъти. За да изпълните тези условия: единичните залози трябва да са на коефициент минимум 1.5 а за бонус залозите на 1.2

Други бонуси :

  1. Бонус за комбинирани залози – ако заложите на колонка минимум от 4 мача с 25 евро и всеки един трябва да е с минимум коефициент 1.4 , Бетфеър ще ви даде бонус от 10 евро всеки понеделник.
  2. Бонус в спортна борса – ако първия ви залог е губещ, Бетфеър ще възстанови 5 евро то този залог, като това трябва да е и минималната ставка на залога.
  3. Завишени коефициенти – всяка седмица Бетфеър дава 10 мача със завишени коефициенти, съчетани с връщане на залог 10 евро ако той е губещ.

Друга полезна информация:

  1. Телефон за български клиенти: 02/491 7755 ( 12:00 – 20:00)
  2. Отговарят и на чат и форма -емайл.

Мнение  от експерта: Бетфеър заслужава определено вашето внимание. Те се реномиран и уважаван букмейкър по целия свят. Имат богато разнообразие от коефициенти и пазари.

Регистрирайте се днес и се насладете на приятни емоции.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *